Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A döbrögizmus fölszámolásának kísérlete
  2016-01-13 16:38:15, szerda
 
  A döbrögizmus fölszámolásának kísérlete

Posted on 2016-01-13 by Admin

Itt a példátlan brüsszeli döntés a lengyel lépésekre!

A lengyel kormány közelmúltbeli lépései nyomán ma úgy döntöttek az Európai Bizottság biztosai, hogy elindítják az előzetes jogállamisági vizsgálatot Lengyelország kapcsán - jelentette be szerdai déli brüsszeli sajtótájékoztatóján Frans Timmermans első alelnök. Ez az előzetes vizsgálat a következő hetekben a párbeszédre épít, amelynek keretében a Bizottság tájékozódni fog és ezt követően várhatóan március körül értékeli az információkat, majd dönt a további irányról.
Az EUrológus összefoglalója szerint az uniós biztosok hosszan vitatkoztak ma az ügyről, de “pragmatikusan álltak a kérdéshez, és végül egyetértésben döntöttek." - nyilatkozott egy bizottsági forrás. Mindez azt is jelenti, hogy Navracsics Tibor magyar uniós biztos nem szavazott az indítvány ellen, pontosabban szavazásra nem is került sor.
A mai bizottsági döntés azt jelenti, hogy beindítják az előzetes jogállamisági vizsgálatot lengyel alkotmánybíróság és a közmédia átszabása miatt, amelynek első szakasza a tájékozódásról szól majd. Ez az első alkalom, hogy ehhez az eszközhöz nyúl a brüsszeli testület.

fecs
Az EB alelnöke, Frans Timmermans szerdán azt mondta a döntés bejelentésekor: az egyik legaggasztóbb jelenség, hogy az alkotmánybíróság döntéseket hozott, amelyet más állami intézmények nem vesznek figyelembe.
“Az eljárás célja az, hogy tisztázzuk a tényeket objektív módon, értékeljük a helyzetet és párbeszédet indítsunk" - tette hozzá - a célunk nem az, hogy vádaskodjunk, vagy polémiába kezdjünk, hanem hogy racionálisan, ésszerűen megoldásokat segítsünk találni.
Arra a felvetésre, hogy miként képzeli el a racionális dialógust azzal a lengyel politikai vezetéssel, amely durva levelekkel reagált Timmermans decemberi kritikájára, azt válaszolta: “Úgy gondolom, a lengyel kormány akarja a párbeszédet, függetlenül attól, hogy milyen hangvételű levelet küldenek."
A jogállamisági mechanizmus első szakasza, hogy értékelik a helyzetet, és képet akarnak kapni arról, hogy Lengyelországban hogyan látják az ügyet. Ezután következtetéseket vonnak le, és eldöntik, hogy ajánlásokat küldenek-e, vagy lezárják az eljárást - vázolta az EUrológus.
Timmermans jelzése szerint márciusban kerülhet sor erre a döntési helyzetre. Ezt egyébként a jogállamisági mechanizmusban két további szakasz követné még, ha a Bizottság a továbblépés mellett dönt majd.
(portfolio)
Bal-Rad komm: Még tán üdvözölni is LEHETNE ezt a bárgyú uniós kezdeményt! Mert ez még csak kezdemény!-nem több. LEHETNE üdvözölni, mert az EU rádöbbent: a Döbrögi-féle hatalombebetonozási mechanizmus igen ragályos betegség, amivel élnek is a nagy parlamenti többséggel rendelkezők a posztszocialista térségben.
Amivel az alapvető baj-legalábbis a fertőzés kiinduló gócában Magyarországon-hogy a bebetonozás egy maffiabanda rablójogának a törvényi garanciáinak a megteremtése. A társadalom fosztogatására, és a rablóhatalom demokratikus úton való leválthatatlanságának a tákolmányos garantálása.
Hogy Lengyelországban az új hatalom hűen kívánja-e követni a döbrögista példát, és olyan lopási-rablási akciósorozat törvényi fedezetét kívánja megteremteni mint a honi bűnband?-ezt nem tudhatjuk! HA AZ EU-VALAMI ILYESMI MIATT MOROG A LENGYELEKRE!-akkor helyeselhető is akár a belengetett fenyítés!
Viszont alighanem megkésett a dolog! Az EU-látva a döbrögizmus vírusának létrejöttét-növekedését, nem tudott, vagy nem akart tenni ellene! CSAK AKKOR KAPCSOLTAK, amikor a bankokat kezdték zsarolni Döbrögiék. De hagyták garázdálkodni, mert más területeken viszont teljesen kiszolgálta az Unió érdekeit!

vírus
Amíg az aprócska Magyarország határain belül pusztított csak a döbrögizmus vírusa-hagyták! Igen ám! De mostmár a nagyságrendekkel nagyobb Lengyelországot fertőzte meg! Ez pedig már akár veszélyes is lehet az EU EGÉSZÉRE!

vírus
Ráadásul Lengyelország kevésbé zsarolható mint Döbrögisztán, hiszewn gazdasága sokkalta nemzetibb és önállóbb, mint a miénk! Lengyelorsazág nem hagyta magát kopaszra legelni-ezért aztán kevésbé is “fegyelmezhető"!
Ugyanakkor ott van a kés másik éle! Az EU beavatkozása egy tagállam belügyeibe! Ami viszont ha megtörténik-Lengyelország esetében mondjuk-a magyarnál jóval EU-bb párti-lengyel társadalmat fordíthatja az Unió ellen!
Az egyébirántis ezer bajjal küszködő Brüsszel hatalmas gonddal találta most szembe magát. Egyáltalán nem biztos, hogy ebből a dologból jól fog tudni kijönni! Ha pedig ezt a “lengyel menetet" bebukja, annak legnagyobb kárvallottjai kik lesznek megint?
HÁT A MAGYAROK!
Mert akkor bizony a döbrögizmus vírusa akadálytalanul lebetegíti Szlovákiát is, és egy hatalmas daganat keletkezik a lengyel Tengermelléktől Pozsonyon keresztül Szegedig! Amit jogi eszközökkel kioperálni egyszerűen nem lehet!
Ugyanakkor látnunk kell azt is, hogy ezt a döbrögizmusnak nevezett vírus Magyarországon tenyészett ki! Egy teljes mértékben hazaáruló és nemzetrontó politikai bűnbanda petézte le a rendszerváltáskor, és egy El Qro nevű idióta és tettestársai keltették ki nyolcévnyi gondos pátyolgatással!

http://www.balrad.com/2016/01/13/a-dobrogizmus-folszamolasanak-kiserlete/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alkotmánybíróság, lengyelországban, posztszocialista, nagyságrendekkel, fölszámolásának, tengermelléktől, folszamolasanak, lengyelországot, döbrögizmusnak, magyarországon, akadálytalanul, lengyelorsazág, bejelentésekor, tájékozódásról, fosztogatására, összefoglalója, pátyolgatással, mechanizmusban, információkat, pragmatikusan, lengyelország, legaggasztóbb, garázdálkodni, jogállamisági, kárvallottjai, fegyelmezhető, egyetértésben, közelmúltbeli, megoldásokat, helyeselhető, megteremtése, magyarország, döbrögisztán, rablójogának, garanciáinak, tettestársai, döbrögizmus fölszámolásának, példátlan brüsszeli, lengyel lépésekre, lengyel kormány, előzetes jogállamisági, előzetes vizsgálat, következő hetekben, párbeszédre épít, további irányról, uniós biztosok, bizottsági forrás, indítvány ellen, közmédia átszabása, tájékozódásról szól, első alkalom, eszközhöz nyúl, Európai Bizottság, Frans Timmermans, Navracsics Tibor, Hogy Lengyelországban, EU-VALAMI ILYESMI MIATT MOROG LENGYELEKRE, CSAK AKKOR KAPCSOLTAK, Ráadásul Lengyelország, Tengermelléktől Pozsonyon,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A boldogság ült a világvégén  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Életművészet  A föld szépségéért  Rögtön puha Mézes Krémes  Becsüld meg azt amid van,...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam Krisztinától  A keserű igazság  Ha így haladunk...  Gondolatok az életről és szere...  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Emlék  Alakot vált...  Facebookon kaptam Krisztina b...  A könnyek összegyűjtése  Emlék  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Alakot vált...  Becsüld meg azt amid van,...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Életművészet  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Esti kép  A végzet az  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Szép estét kedves látogatóimna...  William Shakespeare idézet  Próbálkozni kell ahhoz,  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  A Föld napja  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Zilahy Lajos gondolata  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  A boldogság ült a világvégén  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Április 22. a Föld napja,  Naplemente  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Cs Ildikótól 
Bejegyzés Címkék
döbrögizmus fölszámolásának, példátlan brüsszeli, lengyel lépésekre, lengyel kormány, előzetes jogállamisági, előzetes vizsgálat, következő hetekben, párbeszédre épít, további irányról, uniós biztosok, bizottsági forrás, indítvány ellen, közmédia átszabása, tájékozódásról szól, első alkalom, eszközhöz nyúl, brüsszeli testület, döntés bejelentésekor, egyik legaggasztóbb, alkotmánybíróság döntéseket, eljárás célja, tényeket objektív, racionális dialógust, lengyel politikai, jogállamisági mechanizmus, eljárást &#8211, döntési helyzetre, jogállamisági mechanizmusban, továbblépés mellett, bárgyú uniós, nagy parlamenti, posztszocialista térségben, alapvető baj-legalábbis, fertőzés kiinduló, maffiabanda rablójogának, törvényi garanciáinak, társadalom fosztogatására, rablóhatalom demokratikus, tákolmányos garantálása, döbrögista példát, honi bűnband, belengetett fenyítés, döbrögizmus vírusának, bankokat kezdték, aprócska Magyarország, döbrögizmus vírusa-hagyták, nagyságrendekkel nagyobb, tagállam belügyeibe, egyébirántis ezer, döbrögizmus vírusa, hatalmas daganat, lengyel Tengermelléktől, döbrögizmusnak nevezett, teljes mértékben, alkotmánybíróság, lengyelországban, posztszocialista, nagyságrendekkel, fölszámolásának, tengermelléktől, folszamolasanak, lengyelországot, döbrögizmusnak, magyarországon, akadálytalanul, lengyelorsazág, bejelentésekor, tájékozódásról, fosztogatására, összefoglalója, pátyolgatással, mechanizmusban, információkat, pragmatikusan, lengyelország, legaggasztóbb, garázdálkodni, jogállamisági, kárvallottjai, fegyelmezhető, egyetértésben, közelmúltbeli, megoldásokat, helyeselhető, megteremtése, magyarország, döbrögisztán, rablójogának, garanciáinak, tettestársai, egyébirántis, beavatkozása, demokratikus, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 19543
  • e Hónap: 30654
  • e Év: 184150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.